TILBUD: Biodynamisk kranio sakral behandling med Gratis Kropsterapi oveni.

Booker du en behandling i Kraniosacral terapi, får du en halv time gratis Kropsterapi.

1.5 times behandling for 500,- til og med slutning af November.

Kropsterapi er en aktiv kropsbehandling som foregår i den første halvetime. Efter en kort samtale ligger du dig til rette på briksen, i undertøj og jeg gennemgår din krop for spændninger, sætter gang i lymfesystemet og i blodcirkulation i ledene. Det er en behandlingsform efter Kropsterapi “Totum”, som trænger dybt i kroppen og påvirker både krop og sind.

Derefter lægger videre på briksen i en afslapningsfase hvor jeg arbejder mere stille med kraniosacral terapi for at  give din krop et rum hvor den kan arbejde videre i fred og ro. Du kommer i en dyb healende meditativ tilstand i cirka 45 min.

Vi afslutter med noget at drikke og en mindre samtale.

Lider du af fysiske smerter, stress, overbelastning, depression, søvnproblemer eller vil du bare gør noget godt for dig selv uden at du fejler noget, så har du nu mulighed for at afprøve denne form for terapi lige her i Østbirk.

By |2017-11-09T12:47:55+00:00oktober 26th, 2017|Uncategorised|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.