Kropsperapi fra Totum

Jeg tager udgangspunkt i kropsterapi som behandlingsform, da kropsterapi skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan.

Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform.

I kombination med akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og frigørelse af led, så bruges kropsterapi som en effektiv, dybdegående og forløsende massageform. Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Totum Kropsterapi arbejder udfra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Ved kropsterapi frigøres fysiske og psykiske spændinger, og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv. Kropsterapi kan både hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger og smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression… Men også med låste følelser, som man måske slet ikke var klar over, at man havde…

Totum Kropsterapi

2020-03-29T07:04:39+01:000 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.