Totum kropsterapi Opdatering

Det er snart et år siden jeg startede på denne uddannelse som er en fysisk behandling hvor der sættes fokus på sammenhæng mellem krop og sind.
Jeg er nu forbi den anden millepæle: “Anden supervision” og jeg fik ros for min behandling af både lærer og medstuderende, dog det vigtigste for mig, var den tilbagemeldning jeg fik af min klient som gik svævende derfra.
Vi har nu sommerferie og nogle få gange før eksamen d. 15 september.
Har du lyst til at prøve en behandling kan du se lidt mere mere om det på min Facebook Bioklinik hvor der er en lille film (eller link til Totum’s hjemmeside).

Priser er lige nu: 500,- for én time (samtale samt behandling)

Jeg har også få tider til en forlænget session hvor der er mere tid til både samtale og Biodynamisk kraniosacral terapi til at runde af. 1,5 timer til 750,-

Jeg har også et samarbejde med en medstuderende fra Horsens, som søger “øve klienter”. Han tilbyder et forløb af 3 gange gratis, hen over sommeren, (donationer er altid velkomne;) Kontakt mig for kontakt oplysninger.

By |2018-06-19T20:34:22+00:00juni 19th, 2018|Uncategorised|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.