GENÅBNING D. 11 MAJ 2020

Klar til d. 11 Maj

kl. 8.30

Så er jeg endelig ved at være klar til at modtage jer!

Der går noget tid med at skaffe de anbefalede værnemidler men du kan allerede nu ønske en tid til VOKSNING OG KRANIOSACRALTERAPI imellem d. 11 og d. 14 maj.

Sms på 53114319

Jeg kommer med flere detaljer senere på ugen omkring hvordan vi passer på hinanden og opfylder anbefalinger omkring Genåbning af hensyn til at begrænse Corona smitten, under hårfjerning.  Så hold øjne med “Aktuelt” i min Blog på hjemmesiden her, samt på FB “Bioklinik”.

Værnemidler under Coronatiden.

Coronatid har påvirket os alle sammen på mange forskellige måder. Det har været en åbenbaring for mange af os, pludselig at disponere over vores tid og frihed, på en helt anden måde end før, samt at møde “Frygten”.

Konsekvenserne er svære at overskue og meget individuelle.
Jeg undslap ikke og måtte lige kigge dybere i mig selv, efter at min egen eksistentielle krise som meldte sig på banen. Det kan være at jeg får skrevet noget mere om det i et senere indlæg.

I mellemtiden, er jeg klar til både VOKSNING og KRANIOSACRAL TERAPI. Så trænger du til at komme af med vinterpelsen, til at stresse af, eller blive mødt med ubetinget opmærksomhed, så bestil allerede nu en tid.

Kropsterapi, venter jeg lidt med, da kontakten er mere tæt og intens imellem klient og behandler. Jeg ønsker ikke at lignie en astronaut mens du som klient måske er i proces på briksen, men tår eller råbe og har brug for en tættere fysisk kontakt.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og til at hjælp med det jeg er god til.

Med venlig hilsen

Flora

 

 

2020-05-31T09:43:52+01:000 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.