Kommentarer, Kranio Sakral Terapi2018-08-03T10:27:53+01:00

Hans Zerlang, Tebstrup

Biodynamisk Kranio Sacral Terapi er en behandlingsform, der må virke ved energi. Jeg har fået to behandlinger af Flora for et problem med nakken. Jeg havde smerter og stivhed i baghovedet og nakken når jeg sov om natten og ubehag om dagen. Behandlingen foregik ved at Flora “kontakter” min krop gennem hendes hænder. Jeg ligger på en behandlerbriks og glider ind i en behagelig trancetilstand. Efter behandlingen føler jeg mig afslappet og forfrisket. Mit nakkeproblem var bedret efter behandlingen og fortsatte med at bedres de efterfølgende dage. Efter to behandlinger er min nakke fri og bevægelig igen. Min smerte i nakken var ikke voldsom, men nok til at være et problem. Jeg kan undres over hvad det var der virkede – andet end energi.

Med venlig hilsen, Hans.