Kommentarer, voksning2018-11-23T15:05:19+00:00

Mette Sommerfeldt – 22.Nov’18

Flora er og bliver den bedste inden for hårfjerning! (Jeg får både ordnet ben, bikini, armhuler og bryn)
Jeg begyndte for 6 år siden hos Flora, men rejste til Kbh i en årrække.

Her prøvede jeg flere forskellige beauty saloner. Her kan jeg fortælle, at INGEN har gjort et nær så godt arbejde som Flora og var skuffet hver gang.
Når du går fra Flora, så er der ingen følelse af brændende smerte, klister som skal renses af når du kommer hjem eller efterplukning.

Flora er super perfektionistisk og omhyggelig….samt et ekstra plus ligger i den gode pris.  Meget anbefalesværdi ?

Ulla – Århus Januar 2017

Har været til voksbehandling hos Flora.

Intim-voksbehandling, vel at mærke.. For første gang. Var en anelse spændt, -gjorde det bare sk.. ondt eller hva? Og..hvordan ville det ligesom være.. det er jo netop intimt..

Flora udstrålede den her særlige blanding af imødekommenhed, åbenhed og professionalisme, som gjorde, at jeg slappede af. Hun var rigtig god til at guide. Blandt andet i bekymringen omkring smerte.

“Jeg lægger voks på, og siger til inden jeg trækker den af, -og så puster du ud samtidig”.  Meget virkningsfuldt.Jo.. jeg kunne godt mærke det, -men i min fantasi, var det altså værere. Resultatet var smukt, og uendeligt blødt.. Efterfølgende var der ingen hårde stubbe, der voksede ud, som efter den vanlige barbering. Hårene var derimod bløde, og betragteligt færre -ganske som jeg havde hørt.

Jeg kan varmt anbefale en voksbehandling hos Flora, hvis du har gået med overvejelser om voksning.

PS: For en økonomisk jyde som mig, er det også godt at vide, -at efter en række behandlinger kan hårvæksten ske at blive ret begrænset..

Majken, Hansted

Effektiv og grundig hårfjerning til billige penge. Oplevelsen bliver kun endnu bedre af den afslappede og varme atmosfære, som Flora skaber.