Samtalepartner2021-11-21T16:38:26+00:00

Du er ikke alene

Skam forsvinder i lysets skær

At dele er at heale

Jeg er forhandler af:

Doterra (for bestilling, klik på linket)

Olier til kroppen og sindet

Jeg inspirerer og guider:

Kost, stress, livsstil, parforhold, seksualitet,
sundhed, vinterbadning, leverens kur mm.

Samtalepartner

Et samtale emne kunne være:

Du fortæller, at du lider af hovedpine og spændninger i nakken.
Du trives ikke med dit arbejde, men kan ikke se en vej ud af det. Det er ikke nemt at komme i dialog med din mand, som synes at du er heldig at have et arbejde. Desuden kan I ikke undvære din indtægt.
Du føler dig fastlåst og mærker hvordan din mave samler sig som en knude hver morgen, når du sætter dig i bilen og kører på arbejde.

Hvem kan du snakke med om de følelser som ophober sig?

Du tør ikke åbne op til din leder eller kolleger, af frygt for at blive fyret, for hvad skal du så?

Jeg kan lytte med et åbent og fordomsfrit sind, til hvad du ikke tør at sige højt. Det kan også være, at du ikke har andre som kan lytte til dine kringlede og anspændte tanker.

Jeg kan være den som holder en lygte i samtalen og virvaret af tanker, så vinkler bliver belyst, og din bevidsthed bliver skarpere.

Måske giver du slip og græder, det er i orden. Jeg kan rumme, at du udtrykker dine følelser og kan inspirere dig til at få øje på skjulte vinkler i din historie.
Vi kan gå en tur i naturen og få lidt luft, trække vejret dybt, finde ud af hvordan du kommer videre, og hjælper dig selv.

Jeg kan hjælpe dig med at se og åbne nye døre, der hvor du troede at alt var mørkt og håbløst, der hvor du troede at ingen kunne rumme dine tanker, ikke engang dig selv.

Bevisthed opnået gennem samtaler, har for mig været en vej til at reflektere over mit eget liv og få indsigt i udviklings processer som er en naturlig del af at være et menneske.

“Ingen kan gå vejen for dig, men en anden kan holde spejlet op for dig, så du bedre kan se dig selv og din vej”

Pris: 400,- / time